Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352
  • Kreatik.si

Pri projektnem delu izdelave spletnih strani, spletnih trgovin ali zagotavljanju ostalih storitev se zanašamo na uporabo profesionalnih pristopov projektnega vodenja (ISEB projektno vodenje) in uporabo odprtokodne metodologije dela imenovane MIKE2.

Za redno spremljanje opravil in učinkovitosti dela na projektu uporabljamo programe kot so Asana in druge interno razvite aplikacije. Razvit imamo projektni prostop, ki ga tudi tržimo na Templani in naj omenimo, da ima že preko 310 prenosov v slabem letu dni.

S takšnim pristopom k delu ter s kakovostnimi končnimi izdelki skrbimo za zadovoljstvo svojih naročnikov. Zadovoljstvo naročnikov redno merimo preko anonimnih anket.

Potek projektov

Projekti navadno potekajo v zaporedju, ki ga predstavljamo v spodnjih točkah.

Dogovor in projektna dokumentacija

Najprej se na uvodnem sestanku pogovorimo o vaših željah ter vam pripravimo ponudbo, ki bo odražala vaša pričakovanja. V njej začrtamo tudi pričakovani terminski načrt za celoten projekt.

Pregled vaših želja, analiza projekta

Potem, ko končamo z »birokracijo«, se začne zabavni del. Najprej se pogovorimo o vaših ciljih, vaši organizaciji, vaši konkurenci ter ob kavi ali dveh ugotovimo, kako kar najbolje uresničiti vaše potenciale.

Izvedba in usklajevanje

Sedaj se že dobro poznamo in čas je, da pričnemo z delom. Ta del projekta je navadno najobsežnejši. Najprej pripravimo osnutek projekta in vam predstavimo svojo vizijo usklajeno z vašimi željami in pričakovanji. Predstavimo vam tehnične vidike, vi pa nam po potrebi posredujete vse potrebne vsebine za izvedbo ter nam sporočite, če bi želeli karkoli na projektu spremeniti. Sledi izvedba oz. priprava. Če je to potrebno, smo v času izvedbe projekta (npr. oglaševalske akcije ali optimizacije) redno v stiku, da vas obveščamo o poteku projekta. Pri projektih, kot so vzpostavitev spletne strani ali trgovine, pa sledi v zaključni fazi končna predstavitev in usklajevanje detajlov.

Zaključek: potrditev in prevzem

Ko ste zadovoljni z vsemi elementi svojega projekta sledijo le še zaključna dela (prenos na končno lokacijo, strežnik/domeno, tisk, začetek oglaševanja ...) ter potrditev/prevzem s podpisom zapisnika.

 

Želite izvedeti več? Povabimo vas na kavo:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si