Povečajte svojo prodajo – hitro in enostavno

Nudimo vam izdelavo profesionalnih in privlačnih spletnih trgovin, s katerimi boste lahko zaslužili več. Z njimi boste upravljali preprosto in zanesljivo ter prepričali še tako zahtevne potencialne stranke. S preprostimi in preglednimi meniji boste pri uporabnikih vzbujali pozitivne uporabniške izkušnje, ki se bodo kazale na vaši spletni prodaji.

Večkrat nagrajeni sistemi, ki ji zaupajo tudi največji

Vaša spletna trgovina bo postavljena na večkrat nagrajenem sistemu, ki jo uporablja jo že več kot 61 milijonov spletnih trgovin po vsem svetu. Ta sistem med drugimi uporabljajo tudi največja podjetja, kot Nokia, Pampers, Lenovo, Adidas, Olympus, Salomon, Ford, Samsung ...

Še vedno niste prepričani? Berite dalje.

Bogata izbira oblikovnih predlog

Več kot 2000 različnih grafičnih predlog, ki jih lahko prilagodimo potrebam vašega posla. Skupaj določimo cilj vaše nove spletne trgovine in jo grafično prilagodimo tako, da bo zadovoljila potrebe ciljne skupine vaših potencialnih strank.

Preprosta uporaba

V svoji novi spletni trgovini se boste zlahka znašli. Sistem je prijazen tako za uporabnika kot za kupca. Na voljo so vam vse sodobne plačilne metode in preizkušeni postopki nakupa. Trgovina je izdelana po preizkušenih smernicah in sledi potrebam vaših kupcev. 

Prilagodljivost

Imate izdelke, ki bi jim radi nastavili akcijsko ceno ali pa popust le za določeno časovno obdobje? Bi radi poleg izdelka izpostavili odstotek ugodnosti? Različno stopnjo davka na dodano vrednost? Ni problema. Sistem omogoča vse sodobne vrste akcijskih "manipulacij". Je zelo prilagodljiv in omogoča napredno prilagajanje glede na vaše prodajne strategije.

Kratek postopek nakupa

Z uporabo našega sistema bodo vaši kupci opravili nakup hitro in enostavno. Kratki postopki bodo za vas ustvarjali večjo prodajo ter bodo skrbeli za zadovoljstvo vaših kupcev.

 

Celovita podpora naše ekipe

Na voljo vam bomo tudi po zaključku projekta. Na nas se boste lahko vedno obrnili po elektronski pošti, telefonu, lahko pa se srečamo tudi na kavi. Z veseljem vas bomo obiskali in vam brezplačno svetovali ter vas stalno podpirali na vaši poti. Veselimo se prijetnega sodelovanja z vami!

 

Potrebujete spletno trgovino, ki bo povečala vašo prodajo?

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.