Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

S spletnim marketingom bomo vaše podjetje izstrelili v svet

Umestili vas bomo na sam vrh v iskalnike (kot sta Google in Najdi.si), da boste na prvih mestih vam povečali spletni obisk, prodajo ter vas oglaševali na družabnih medmrežjih, kot so Facebook, Google, Twitter.

Marketing, ki ga lahko merite povsem preprosto

Omogočili vam bomo neprestano spremljanje podatkov, kjerkoli in kadarkoli. Tako boste lahko prepričani o uspešnosti svojih kampanj na internetu in družabnih medmrežjih, kot so Facebook, Google, Twitter, Youtube itn.

Analiza vašega nastopa

Vašo blagovno znamko, izdelek ali storitev bomo približali pravi ciljni skupini na način, na katerega se bodo uporabniki odzvali pozitivno. To bomo storili s skrbno načrtovanimi strateškimi kampanjami in s ciljanim pojavljanjem na ključnih pozicijah na internetu.

 

Kaj pa marketing, ki prodaja?

Še posebej veliko časa si bomo vzeli za vaše izdelek ali storitev in se posvetili realizaciji skupaj začrtanih ciljev tako na svetovnem spletu kot na vaši spletni strani.

Že samo z metodami optimizacije spletne strani in z visoko uvrstitvijo na iskalnikih, kot je Google, se vam lahko obisk poveča za več 100 % (tudi več kot 1000 %). Posledično se tako poveča prodaja oziroma spletna konverzija (razmerje med tistimi, ki vašo stran obiščejo, in tistimi, ki dejansko kaj kupijo). 

 

Prehitite vašo spletno konkurenco. Izvajajte spletni marketing, kot se to spodobi: skrbno in s pravimi rezultati

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si