Vaše podjetje izstrelimo v svetovni splet. 

Umestili vas bomo na sam vrh v iskalnike (kot sta Google in Najdi.si), vam povečali spletni obisk, prodajo ter vas oglaševali na družabnih medmrežjih, kot so Facebook, Google+, Twitter.

Marketing, ki ga lahko merite povsem preprosto

Omogočili vam bomo neprestano spremljanje podatkov, kjerkoli in kadarkoli. Tako boste lahko prepričani o uspešnosti svojih kampanj na internetu in družabnih medmrežjih, kot so Facebook, Google+, Twitter, Youtube itn.

Vaša prepoznavnost na internetu

Vašo blagovno znamko, izdelek ali storitev bomo približali pravi ciljni skupini na način, na katerega se bodo uporabniki odzvali pozitivno. Vašo prepoznavnost bomo dvignili takrekoč čez noč. To bomo storili s skrbno načrtovanimi strateškimi kampanjami in s ciljanim pojavljanjem na ključnih pozicijah na internetu.

 

Kaj pa prodaja?

Še posebej veliko časa si bomo vzeli za vaše izdelek ali storitev in se posvetili realizaciji skupaj začrtanih ciljev tako na svetovnem spletu kot na vaši spletni strani.

Že samo z metodami optimizacije spletne strani in z visoko uvrstitvijo na iskalnikih, kot je Google, se vam lahko obisk poveča za več 100 % (tudi več kot 1000 %). Posledično se tako poveča prodaja oziroma spletna konverzija (razmerje med tistimi, ki vašo stran obiščejo, in tistimi, ki dejansko kaj kupijo).

 

Oglašujte in prodajte več. Želite izvedeti kako?

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.