Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Oglaševanje s pošiljanjem elektronskih sporočil (e-mail marketing) je danes eden naujpešnejših načinov promocije – ta način komunikacije s strankami ima najvišjo stopnjo konverzije v primerjavi z drugimi načini oglaševanja. Večina prodajalcev se tega ne zaveda ali pa ne izkoristi pravilno elektronskih naslovov, ki jih ima v bazi.

Še nimate svoje elektronske baze strank? Nič zato – svojim naročnikom pomagamo zgraditi dobro segmentirano bazo strank, tako da pripravimo različne vsebine za pridobivanje elektronskih naslovov. Glede na vaš način poslovanja ter želene cilje vam lahko ustrezno svetujemo in pripravimo nagradno igro, anketo, spletni vprašalnik, prijavo na novice, prenos brezplačnega priročnika ... ter vam optimiziramo spletno stran tako, da bo ta samodejno skrbela za stalno širjenje vaše baze e-naslovov.

Z e-mail marketingom si zgradite bazo zvestih strank

Svojim naročnikom pomagamo pravilno segmentirati elektonske naslove glede na razpoložljive podatke (demografski podatki, podatki o preteklih nakupih in navadah kupcev ...). Vseh uporabnikov namreč ne moremo vreči v isti koš, zato pripravimo elektonska sporočila, ki nagovorijo vsako skupino strank posebej ter tako poskrbimo za maksimalen učinek. Na prejeta elektronska sporočila se lahko vaši prejemniki odzovejo takoj, ko jih odprejo: enostavno lahko obiščejo vaše spletno mesto, opravijo naročilo, nakup itd. Vi pa lahko na ta način spremljate navade uporabnikov in se jim po potrebi prilagodite in jim pošljete drugačna, za njih primernejša e-sporočila.

Ponujamo vam celostno rešitev elektronskega marketinga

Že obstoječega kupca boste bolj pritegnili z uporabnim nasvetom, kot s predstavitvijo vedno istega izdelka. Nove kupce pa bo morda bolj zanimalo sporočilo, v katerem jim boste predstavili svoj prodajni segment. Izkoristite vse svoje prodajne potenciale in stopite v stik z nami. Pogovorili se bomo o vaših ciljih in vam svetovali ter pripravili najboljše prodajne kampanje, z vami pa ostanemo tudi po končani kampanji in vam pomagamo izgraditi avtomatiziran sistem za obveščanje kupcev.

Izstopajte, preprosto je.

Vsem naročnikom svetujemo tudi glede GDPR uredbe.

 

Želite izvajati kvalitetno obveščanje? Stopite v stik z nami:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si