Oglaševanje s pošiljanjem elektronskih sporočil je danes naujpešnejši način promocije – ta način komunikacije s strankami ima najvišjo stopnjo konverzije v primerjavi z drugimi načini oglaševanja. Večina prodajalcev se tega ne zaveda ali pa ne izkoristi pravilno elektronskih naslovov, ki jih ima v bazi.

Še nimate svoje elektronske baze strank? Nič zato – svojim naročnikom pomagamo zgraditi dobro segmentirano bazo strank, tako da pripravimo različne vsebine za pridobivanje elektronskih naslovov. Glede na vaš način poslovanja ter želene cilje vam lahko ustrezno svetujemo in pripravimo nagradno igro, anketo, spletni vprašalnik, prijavo na novice, prenos brezplačnega priročnika ... ter vam optimiziramo spletno stran tako, da bo ta samodejno skrbela za stalno širjenje vaše baze e-naslovov.

Zgradite si bazo zvestih strank.

Svojim naročnikom pomagamo pravilno segmentirati elektonske naslove glede na razpoložljive podatke (demografski podatki, podatki o preteklih nakupih in navadah kupcev ...). Vseh uporabnikov namreč ne moremo vreči v isti koš, zato pripravimo elektonska sporočila, ki nagovorijo vsako skupino strank posebej ter tako poskrbimo za maksimalen učinek. Na prejeta elektronska sporočila se lahko vaši prejemniki odzovejo takoj, ko jih odprejo: enostavno lahko obiščejo vaše spletno mesto, opravijo naročilo, nakup itd. Vi pa lahko na ta način spremljate navade uporabnikov in se jim po potrebi prilagodite in jim pošljete drugačna, za njih primernejša e-sporočila.

Ponujamo vam celostno rešitev elektronskega marketinga.

Že obstoječega kupca boste bolj pritegnili z uporabnim nasvetom, kot s predstavitvijo vedno istega izdelka. Nove kupce pa bo morda bolj zanimalo sporočilo, v katerem jim boste predstavili svoj prodajni segment. Izkoristite vse svoje prodajne potenciale in stopite v stik z nami. Pogovorili se bomo o vaših ciljih in vam svetovali ter pripravili najboljše prodajne kampanje, z vami pa ostanemo tudi po končani kampanji in vam pomagamo izgraditi avtomatiziran sistem za obveščanje kupcev.

Izstopajte, preprosto je.

 

Želite povečati svojo prodajo? Stopite v stik z nami.

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.