Facebook je eden izmed sodobnih medijev, ki ga uporablja skoraj vsakdo. Izkoristite svoj prodajni potencial in se približajte večjemu številu potencialnih strank: Samo v Sloveniji je registriranih kar 970.000 uporabnikov Facebooka. S pravilnim in usmerjenim oglaševanjem lahko med njimi nagovorite pravo ciljno skupino in tako povečate učinkovitost svojih oglasov. Poskrbeli bomo, da bodo vaši oglasi dosegli boljšo stopnjo klikov ter nižje cene na klik (garantirano).

Posledica tega je večje število konverzij (prodaj, zbranih e-naslovov, oddanih povpraševanj ...). Ciljanje je lahko zelo natančno, saj lahko ciljne skupine nastavljate po spolu, starosti, izobrazbi, interesih, lokaciji ...

Preprosto in učinkovito do novih strank.

Če so vaši poslovni cilji pridobiti nove kupce, povečati število oboževalcev svojega podjetja, blagovne znamke ali Facebook strani ter povečati prodajo ali pa pridobiti nove prijave na dogodke, potem je Facebook oglaševanje zagotovo pravi način oglaševanja za vas.

Za številne naročnike smo pripravili posebej prilagojene oglase in poskrbeli, da so jih opazili prav tisti krogi ljudi, ki jih je njihov izdelek najbolj zanimal. Številnim podjetjem smo pomagali zvišati prodajo tudi za več kot 700 %. Vas zanima kako? Poglobili smo se v njihovo zgodbo, preverili delovanje trga na njihovem področju ter prisluhnili naročnikovim željam.

Rezultat: večja prodaja, večji obisk, večja prepoznavnost. Hitro, enostavno in poceni. 

 

Želite povečati svojo prodajo ali prepoznavnost? Stopite v stik z nami.

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.