Že imate svojo spletno stran ali spletno trgovino, ki ne dosega želenih rezultatov? Prišli ste na pravo mesto. Kot smo to storili že za mnoge naročnike, lahko tudi vam pomagamo doseči boljšo prodajo.

Stopite v stik z nami in skupaj bomo pripravili načrt pospeševanja vaše prodaje. Za seboj imamo že veliko veselih naročnikov in uspešnih projektov. Naročniki navadno z nami sodelujejo več let, saj so rezultati kmalu vidni.

Kako dosežemo boljše rezultate?

Z vpeljavo različnih metod in tehnik, ki pozitivno vplivajo na razmišljanje in odločanje potrošnika. Vse aktivnosti (marketinške, kot tudi prilagojene tehnične rešitve) skrbno merimo, analiziramo in optimiziramo ter tako »matematično« povečamo možnost za nakup ali oddano povpraševanje. Sliši se kompleksno, vendar ni. Vse metode so razumljive in preproste ter primerne za vse poslovne modele - tako doma kot tudi v tujini. Podobne metode uporabljajo spletni velikani kot so ebay, Amazon, Booking.com, Ryanair itn.

Nekateri naročniki so v nas prepoznali pravega partnerja na področju pospeševanja spletne prodaje ter nam zaradi dobrih odnosov in ugodnih rezultatov v upravljanje prepustili celotno spletno poslovanje. Prepričajte se, ali smo prava izbira za vas - četudi ste malo, srednje ali veliko podjetje.

 

Želite izboljšati svoje prodajne rezultate? Spoznajmo se.

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.