Kako naredimo spletno stran, ki pomaga rasti?

Na kratko: vaše želje združimo z našim znanjem in izkušnjami. Pri delu upoštevamo zadnje trende in smernice na področju spletnega oblikovanja, ki vam prinesejo nekaj lepega, svežega, modernega in konkurenčnega. Pri načrtovanju in oblikovanju smo pozorni predvsem na vaše poslovne cilje - povečanje prodaje, povečanje števila prispelih povpraševanj ali pa le profesionalni vtis ...

Vodimo vas skozi celotni projekt izdelave spletnih strani

Menimo, da je strokovno vodenje skozi celotni projekt izdelave spletnih strani ključno za doseganje pravih rezultatov. Za vodenje projektov uporabljamo večkrat nagrajeno programsko opremo, ki nam omogoča, da je delo na projektu prijetno (za vas in nas), nezahtevno in učinkovito.

 

Kot dokaz učinkovitega vodenja naj omenimo, da je v letošnjem letu našo predlogo za strokovno vodenje projektov preko tuje spletne strani kupilo in preneslo že preko 230 posameznikov in podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani (konkurenca?:)). Vas zanima in bi si jo radi ogledali? Pišite nam in poslali vam jo bomo – za vas seveda brezplačno (jezik EN).

 

Zakaj spletne strani Kreatik večajo rast?

Ker so spletna mesta, ki jih izdelamo mi učinkovita in prilagojena načinu poslovanje ter vedno dosegajo cilje.

  • Naše strani pomagajo rasti, ker so skrbno prilagojene vaši poslovni dejavnosti (skrbna raziskava izdelka ali storitve).
  • Naše strani so zasnovane za vašo ciljno publiko (velik fokus na končnega uporabnika in uporabniško izkušnjo "User Experience - UX").
  • Z našim izdelkom, boste prepoznavni in konkurenčni, ker znamo na pravi način izpostaviti vaše prednosti (vse aktivnosti vaših uporbanikov bomo merili).

 

Z vsemi naročniki poskušamo ohraniti stike in jim tako omogočimo konstanten dostop do naših strokovnih znanj in izkušenj – brezplačno.

 

Zakaj so spletne strani Kreatik na samem vrhu iskanja v iskalniku Google?

Algoritmi spletnih brskalnikov kot je Google so ena najbolje varovanih skrivnosti spletnega okolja. Mi vam pomagamo pri tem, da bo vaša spletna stran dosegala boljšo uvrstitev na spletnih iskalnikih kot so Google, Najdi.si ...

Naše spletne strani so izdelane po zadnjih standardih in priporočilih stroke in vsebujejo elemente, zaradi katerih je vaša spletna stran po izdelavi v spletu prepoznana kot dobra in učinkovita. Seveda pa gremo v Kreatiku za vas še korak dlje - na željo za vašo spletno stran izvedemo tudi optimizacijo spletnega mesta in vam s posebnimi orodji zagotovimo kar najboljše pozicije na Googlu.


Vas zanima več? Pišite nam in preverite, kako vam lahko pomagamo izdelati učinkovito spletno stran za vaše podjetje.

 

Potrebujete učinkovito in moderno spletno stran ali učinkovito prenovo? Spoznajmo se!

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

HITRI KONTAKT

Telefon: +386 (0) 41 281 352
e-mail: info@kreatik.si
Skype: kreatik.kreatik

Možnost videokonference
v visoki kakovosti (HD, 4K) izdelava spletnih strani kreatik video

comodo secure seal

© 2017 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si

Želiš izvedeti več?

Vidim, da si na strani že nekaj časa - ti lahko kako pomagamo ali svetujemo?

Klikni na spodnji gumb in nam sporoči svoje želje in zelo kmalu se ti oglasimo. Lahko pa nas tudi pokličeš in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.